Υπηρεσιες

Παρέχοντας ένστολους φρουρούς ασφαλείας, η διεύθυνση οργάνωσης της Z-Proland Security, είναι η πιο αξιόπιστη για την ασφάλειά σας

Εμπιστευθείτε το όραμά μας!

Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί πως θέτουμε σε προτεραιότητα τη συνεχή εκπαίδευση και την ετοιμότητα του προσωπικού, γιατί σε αυτό στηρίζεται η ασφάλεια των πελατών μας. Με τη συνεχή αύξηση της εγκληματικότητας και τους αλλεπάλληλους κινδύνους, η παρουσία φρουρού ασφαλείας σε κτίρια με μεγάλη προσέλευση κοινού είναι αναγκαία σε όλη την αγορά. Διασφαλίζουμε λοιπόν, την αποφυγή οποιασδήποτε μορφής βίαιων συμπεριφορών που είναι πιθανό να υπάρξουν και να βλάψουν κάποιο χώρο.

Έτσι δίνουμε τη δυνατότητα σε εργοδότες και Δημόσιους φορείς να εξασφαλίσουν την ασφάλεια του προσωπικού αλλά και των επισκεπτών τους μέσα από έναν αριθμό υπηρεσιών που καθιστούν τη Z-Proland Security μια από τις καλύτερες επιλογές.

Παρεχουμε Υπηρεσιες Ασφαλειαςπου ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητά τους

Φύλαξη Εισόδου

Σε περιπτώσεις δημόσιων κτηρίων, επιχειρήσεων, εμπορικών κέντρων, εταιριών και επαγγελματικών χώρων παρέχουμε προσωπικό ασφαλείας για τη φύλαξη του.

Φύλαξη Κατοικιών

Η Z-Proland Security μπορεί να παρέχει υπηρεσίες που ποικίλουν, από κινητές μονάδες περιπολίας, σε φρουρούς ασφαλείας τοποθετημένους στους ιδιόκτητους χώρους.

Οργάνωση Στάθμευσης

Η Z-Proland Security παρέχει στους πελάτες της άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ώστε να είναι είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα σχετικά με το parking.

Παρεχουμε υπηρεσιες υψηλης ποιοτητας

οι πελάτες μας είναι πλήρως ικανοποιημένοι!